Pagina opties

Groter

Thema's en projecten

75 jaar vrijheid in Appingedam

Het is 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog beëindigd werd. Zowel landelijk, provinciaal als lokaal vinden er verschillende activiteiten plaats.

75 jaar vrijheid

Vervanging Tjamsweersterbrug

De Tjamsweersterbrug wordt binnenkort vervangen.

Tjamsweersterbrug

Aardbevingen

Alle informatie over aardbevingen en de versterking staat bij elkaar op de website Appingedam Versterkt.

Website appingedamversterkt.nl

Duurzaamheid en energie

Meer weten over hoe de gemeente Appingedam omgaat met duurzaamheid en energie? Of wilt u zelf energie besparen? Wij hebben alles voor u op een rij gezet.

Duurzaamheid en energie

Onderwijscampus

Informatie over de onderwijscampus die in het kader van de scholentransitie wordt gebouwd.

Onderwijscampus

Verdubbeling N33

Rijkswaterstaat en provincie Groningen werken gezamenlijk aan de verdubbeling van de rijksweg N33 tussen Zuidbroek en Appingedam.

N33 Midden

De Eendracht

De gemeente Appingedam heeft de ambitie de komende decennia een nieuwe hoogwaardige wijk te bouwen op het terrein van de voormalige kartonfabriek De Eendracht.

De Eendracht

De Tip

Woningbouwlocatie 'De Tip' is een schiereiland aan de westkant van het stadscentrum, op loopafstand van de binnenstad van Appingedam en winkelhart 'Overdiep'.

De Tip

Herindeling

De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum zijn van plan om op 1 januari 2021 samen te gaan als één nieuwe gemeente.

Herindeling

Onderscheidingen

Personen die zich inzetten voor de samenleving kunnen een onderscheiding krijgen. Kent u iemand in uw omgeving die een onderscheiding verdient? Dan kunt u die persoon voordragen.