Pagina opties

Groter

Organisatie

Appingedam telt ongeveer 75 medewerkers en is daarmee en kleine, overzichtelijke gemeentelijke organisatie. Er wordt bij de gemeente een groot aantal taken en diensten uitgevoerd. De meeste medewerkers hebben daardoor een breed, interessant takenpakket en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

De organisatie kent 2 werklocaties: het Stadskantoor en de Stadswerf. De organisatiestructuur is eenvoudig: de algemeen directeur en de adjunct-directeur vormen het directieteam en de hoofden van de 4 afdelingen (Publiekszaken, Beleid, Beheer openbare ruimte/Realisatie en Bedrijfsvoering) vormen samen het managementteam.

Er zijn korte lijnen en er heerst een informele, collegiale sfeer. Naast een goede werksfeer en veelzijdige functies, biedt de gemeente ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De gemeente kent bijvoorbeeld flexibele werktijden, scholingsmogelijkheden, een spaarloon- of levensloopregeling, een individueel keuzebudget en betaald ouderschapsverlof.

Als er bij de gemeente Appingedam vacatures zijn, dan vindt u die op de vacaturepagina.

Open sollicitaties

Uw open sollicitatie kunt u sturen naar:
Gemeente Appingedam
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 15
9900 AA Appingedam
Uiteraard kunt u ook mailen: info@appingedam.nl.

Stagemogelijkheden

Als gemeente proberen we waar mogelijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen door het bieden van stageplaatsen. In veel gevallen vindt dit regulier plaats via afspraken met scholen. Wilt u weten of er een mogelijkheid is voor een stageplaats? Dan kunt u bellen met team P&O via telefoonnummer: 14 0596.

Tips

We verwijzen u naar www.werkenbijdeoverheid.nl. Misschien vindt u zo de baan waarnaar u op zoek bent. Werkenbijdeoverheid is een vacaturesite specifiek voor vacatures bij de Nederlandse overheid, zoals bij:

  • gemeenten;
  • provincies;
  • waterschappen;
  • politie;
  • rechtsprekende instanties;
  • hogescholen;
  • wetenschappelijke instellingen.

Kijk ook eens of onze buurgemeenten Delfzijl en Loppersum geschikte vacatures voor u hebben.

  • Gemeente als opdrachtgever

    De gemeente laat werk uitvoeren door bedrijven. In dat geval is de gemeente opdrachtgever en gelden de algemene inkoopvoorwaarden van de samenwerkende gemeenten. Deze kunt u hieronder lezen. Soms geeft de gemeente pas opdracht na een aanbesteding. Hoe de gemeente hiermee omgaat leest u in de bijlagen.