Pagina opties

Groter

Inloopuur college van B&W

Het college van burgemeester en wethouders houdt vanaf maart 2019 inloopuren. Daarmee bieden we inwoners, organisaties en ondernemers in Appingedam een extra mogelijkheid om met het college in gesprek te gaan. Hebt u een idee, vraag of probleem waar u met één van de collegeleden over wilt spreken? Burgemeester Koos Wiersma, wethouder Annalies Usmany-Dallinga en wethouder Lea van der Tuin-Kuipers gaan graag het gesprek met u aan.

Waar is het inloopuur?

Het inloopuur is in het Raadhuis of op een andere locatie in Appingedam, zoals Kabzeël, ASWA of Damsterheerd. De locatie en het tijdstip maken we vooraf bekend op de website van de gemeente Appingedam, via sociale media en in de stadsberichten in de Eemslander.

Wanneer is het inloopuur?

Onderaan deze pagina staat de agenda, met daarin de datums, locaties en tijdstippen van de inloopuren.

Moet ik me aanmelden voor een gesprek?

U kunt zich aanmelden via het bestuurssecretariaat: telefoonnummer (0596) 691202 of mail bestuurssecretariaat@appingedam.nl. Zonder afspraak binnenlopen mag ook. Als het om specifieke, inhoudelijke zaken gaat, kunt u beter wel een afspraak maken. De burgemeester of de wethouder kan zich dan voorbereiden. Bijvoorbeeld door zich te verdiepen in het onderwerp, het dossier erbij te pakken of een medewerker om uitleg of advies te vragen.
Bij elk gesprek is een medewerker van de gemeente aanwezig, die eventuele afspraken opschrijft.

Voor wie is het inloopuur bedoeld?

Voor elke inwoner van de gemeente Appingedam! Gaat het over een onderwerp waarvoor een bezwaar-, beroeps- of klachtprocedure loopt? Dan kunt u dit niet tijdens het inloopuur bespreken.

Kan ik zelf bepalen met wie ik wil praten?

Met wie u het best in gesprek kunt gaan, hangt af van welk collegelid uw onderwerp in portefeuille heeft. Wilt u bijvoorbeeld iets weten over de herindeling? Dan kunt u terecht bij burgemeester Wiersma. Kijk dus eerst in het overzicht met de taakverdeling. Daarin leest u wie over welk onderwerp gaat.

Agenda inloopuur

Vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus zijn de inloopuren met het college van b en w tot nader orde uitgesteld.

Datum

Tijd

Locatie