Pagina opties

Groter

Ondersteuning

Bedrijvenloket

Bent u ondernemer in onze gemeente? Dan kunt u met al uw vragen aan ons terecht bij het bureau Eemsdelta\EZ. Of het nu gaat om een vergunning, om een bedrijfsuitbreiding of uw personeelsvoorziening.

Eemsdelta\EZ

Eemsdelta EZ

Foto

Antwoord voor bedrijven

De website Ondernemersplein (voorheen 'Antwoord voor bedrijven') maakt informatie van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk toegankelijk. U krijgt via deze website inzicht in alle regels, vergunningen, vereisten en subsidies waarmee u als ondernemer te maken heeft of kunt krijgen.

Ondernemersplein

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen, ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) genoemd, is ondernemen waarbij evenwicht bestaat tussen economische, sociale en milieubelangen. Duurzame ondernemers kijken niet alleen naar hun winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst. De overheid stimuleert bedrijven om duurzaam te ondernemen.

Duurzaam MKB

Inkomensondersteuning

Het Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen (Bbz) is een inkomensvoorziening voor als ondernemers te weining inkomen hebben, maar biedt ook mogelijkheden voor het verkrijgen van kapitaal voor investeringen. Werkplein Fivelingo is aanspreekpunt voor de uitvoering van de Bbz.

Werkplein Fivelingo

Meer onderwerpen