Pagina opties

Groter
RSS

Denk mee over sport en bewegen!

Wat zijn uw dromen en ambities op het gebied van sport en bewegen in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum? Hoe kunnen we daar samen aan werken? De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum nodigen u van harte uit om hierover samen na te denken.

Alle ideeën willen we vertalen naar concrete plannen, maatregelen en acties in een zogeheten Sportakkoord. Samen bedenken we de inhoud van dit Sportakkoord zodat het aansluit bij de wensen en behoeften van iedereen die betrokken is of wil zijn bij sport en bewegen in de drie gemeenten.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft geld vrij gemaakt om dit Sportakkoord uit te voeren. Om aanspraak te maken op dit budget moeten we ons Sportakkoord voor 1 april 2020 inleveren. Dit is dus hét moment om aan te haken en mee te denken!

Werksessie 24 februari

Op maandag 24 februari organiseren we een werksessie waarin we brainstormen over wat we belangrijk vinden voor sport en bewegen in de drie gemeenten. Tijdens de avond ontvangt u informatie die nodig is om vervolgens samen aan de slag te gaan.

  • Datum: Maandag 24 februari 2020
  • Locatie: Landgoed Ekenstein, Alberdaweg 70, 9901 TA Appingedam
  • Tijd: Zaal open vanaf 19.00 uur, programma: 19.30 – 22.00 uur

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 21 februari via sportakkoordeemsdelta@gmail.com, onder vermelding van naam, aantal personen en eventueel de naam van uw organisatie.